EĞİRDİR'DE TOKİ BAŞVURULARI BAŞLADI.

HALKIMIZIN BELEDİYE BASIN ve HALKLA İLİŞKİLER BÜROSUNA MÜRACAATLARI GEREKMEKTEDİR.
EĞİRDİR BELEDİYESİ VE TOKİ İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE YAPILACAK OLAN TOPLU KONUT TALEBİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZDAN DUYURULUR.
İlçemiz Tapu kaydına göre Bağlar Mahallesinde kayıtlı  Konyabucağı Mahallesinde ) 537 ada 5 parsel üzerine yapılması düşünülen Toplu Konut yapımı için Alt Gelir Grubu Şartlarını sağlayan vatandaşlarımızın Belediyemiz Basın ve Halkla İlişkiler  Bürosuna gelerek 29/Kasım/2019 tarihine kadar ön başvuru yapmaları gerekmektedir.
ALT GELİR GRUBU BAŞVURU ŞARTLARI
Başvuru Sahibinin:
1- TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olması
2- Isparta İl nüfusuna kayıtlı veya Eğirdir ilçesi sınırları içerisinde en az 1 yıldan az olmamak kaydıyla ikamet ediyor olması
3- Toplu konut idaresinden konut satın almamış olması ve Toplu konut idaresinden konut kredisi kullanmamış olması
4- Kendisine ve eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması, (Ancak kat irtifakı veya kat mülkiyeti tesis edilmemiş olan konutlar ile eşi ve/veya velayeti altındaki çocukları dışında kalan şahıslar ile hisseli gayrimenkuller bu hüküm dışında tutulacaktır.)
5- 25 yaş ve üzerinde olması gerekmekte olup ancak eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
6- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 5.500,00.-TL olması, ( Başvuru sahibinin eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda,yol vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 5.500 olması gerekmektedir.)
7- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.