ÖĞRENCİLER TEMİZ ÇEVRE İÇİN ÇÖP TOPLADI

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ve Eğirdir Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lise'si işbirliği ile bu gün Eğirdir'de sosyal sorumluk projesi ile Eğirdir göl kenarında çöp toplandı. Eğirdir Belediyesi, Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve SDÜ İletişim Fakültesi öğrencileri işbirliği ile Eğirdir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koordinesiyle öğrencilere çöp poşetleri, eldiven dağıtılarak çevre temizliği yapıldı. Proje Koordinatörü Zeynep BAYHAN ve Kaan BAKIRAL yaptıkları açıklamada "Amaçlarının gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre ve dünya bırakmak olduğunu söylediler. Umuyoruz ki yaptığımız proje ile tüm insanlara örnek oluruz. Öğrenci arkadaşlarımıza da bu bilinci aşılayacağımızı düşünüyoruz, bu projede yanımızda olan ve bizden desteklerini esirgemeyen Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'e ve Zabıta Müdürlüğü Ekiplerine teşekkür ediyoruz." dediler.
Yazla mahallesinden başlayıp Kaleburnu'nda sona eren program sonunda Eğirdir Belediyesi tarafından öğrencilere kumanya ikramında bulunuldu.