MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Eğirdir’de 'Muhtarlar Gününü' çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Eğirdir Mahalle ve Köy Muhtarlarının katılımı ile bugün saat 10.00’da Atatürk Anıtına Çelenk Koyuldu.

Muhtarlar Günü çelenk sunma törenine; Eğirdir Belediye Başkan Vekili Muslahattin YAMAN Eğirdir İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Selim Müftüler, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Eğirdir Merkez Muhtarları, Köy Muhtarları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Eğirdir Yenimahalle Muhtarı Özer Öztürk yaptı. Konuşmaların ardından tüm muhtarlar Barış Pınarı Harekatına destek amacıyla Türk Bayrakları eşliğinde asker selamı vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Buradaki törenin ardından Tüm muhtarlarımızı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Eğirdir Kaymakamımız Adem ÇELİK ve Belediye Başkan Vekilimiz Muslahattin YAMAN'I makamında ziyaret ettiler.