TÜTÜNCÜ; 'BAŞARILI BAŞKAN VELİ GÖK'ÜN HER ZAMAN YANINDAYIZ'

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI ve AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK'Ü ZİYARET ETTİ.

TÜTÜNCÜ; 'BAŞARILI BAŞKAN VELİ GÖK'ÜN HER ZAMAN YANINDAYIZ'

Antalya Kepez Belediye Başkanı aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı genç ve dinamik başarılı başkan Hakan TÜTÜNCÜ bugün öğlen saatlerinde Eğirdir Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen Üyesi Veli GÖK'ü ekibi ile birlikte makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan TÜTÜNCÜ; 'Ben Eğirdir'i çok seviyorum, Veli Başkanım bu işi başaracak, her zaman başarılı işlere imza atmıştır. Veli GÖK Başkanımın her zaman yanında olacağız' dedi.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, Başkan Hakan TÜTÜNCÜ ve beraberindeki heyete ziyaretten dolayı teşekkür etti.