BAŞKAN VELİ GÖK BAKAN MURAT KURUM'LA BERABER OLDU.

BAŞKAN VELİ GÖK BAKAN MURAT KURUM'LA BERABER OLDU.
BAŞKAN YARDIMCIMIZ OKUL ARKADAŞI İLE YILLAR SONRA BULUŞTU.
Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat KURUM bugün Isparta'ya gelerek bir dizi temaslarda bulundu. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK ve beraberindeki heyette Isparta'da Bakanımızın programına katıldılar.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat KURUM'a hazırladığı proje dosyasını takdim etti. Bakanımız ile hoş sohbette bulunan Belediye Başkanımız Veli GÖK Bakan KURUM'u Eğirdir'e davet etti.
BAKAN'A M. ERHAN SAVRAN SÜPRİZİ
Belediye Başkanımız Veli GÖK ile birlikte programa katılan ve Bakan KURUM'la yıllar önce aynı okulda okuyan Eğirdir Belediye Başkan Yardımcımız M. Erhan SAVRAN arasındaki diyalog ise görülmeye değerdi.
Yıllar sonra okul arkadaşları Isparta’da buluştu. Ankara Mimar Kemal Lisesi 93 yılı mezunları Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile Eğirdir Belediye Başkan Yardımcımız M. Erhan SAVRAN Çevre ve Şehircilik Bakanımızın Isparta'yı ziyaretinde bir araya geldiler.