TÜRKİYE'NİN EN KARANLIK GÖZLEM ŞENLİĞİ GEÇEKLEŞTİ

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK Gökyüzü Gözlem Şenliğine Katıldı.

Türkiye'nin en karanlık gözlem şenliği olan Yenişarbademli Gökyüzü Gözlem Şenliği 25-26-27-28 Temmuz günlerinde 3. kez Melikler yaylasında gerçekleşiyor.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK Melikler yaylasında gerçekleşen programa katıldı. Programa Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur GÖKGÖZ, Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali GÖÇER, Daire Müdürleri, Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Prof. Dr. Ethem DERMAN Melikler yaylasında gerçekleşen şenlikte protokol ve davetlilere kıl çadırda brifing verdi. Davetliler Gökyüzü ile ilgili bilmediklerini yaptıkları gözlemlerle öğreniyorlar. Programa her türlü desteği Isparta Valiliği, Isparta, Yenişarbademli, Aksu ve çevre belediyeleri sağlıyor.