İHALEYE BİR KİŞİ KATILDI

Eğirdir Belediyemize ait Hal Ofisi İhale İle 3 Yıllığına Kiraya Verildi.

Belediyemize ait 1 adet taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 47. maddesi gereğince açık artırma usulü ile kiraya verildi.

Belediye Encümeni huzurunda gerçekleşen ihale Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK Başkanlığında gerçekleşti. Belediye Encümenleri Belediye Meclisi Üyeleri  Eray USLU, Hediye Özkan ZENGİN, Yazıişleri Müdürü Mehmet SABAH, Muhasebe Müdürü Hidayet KAYTANLOĞLU'ndan oluştu.

Kızılçubuk Mahallesi Üstün Cadde 1033 Sokaktaki Belediyemize ait 26 metrekarelik hal ofisi  3 yıllığına Avin Lojistik Taşımacılık Gıda İnş. San. ve Tic. Şti.'ne kiraya verildi.  Kira bedeli ise aylık 2 bin TL. olarak belirlendi.  (Belediye Basın Bürosu)