EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ ERHAN SAVRAN MİSAFİRLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ

ERHAN SAVRAN MİSAFİRLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ
MİSAFİRLER ALTINKUM PLAJIMIZDAN MEMNUN

Eğirdir Belediye Başkan Yardımcımız Erhan SAVRAN beraberinde Belediye Meclisi Üyelerimiz Eray USLU, Müslahattin YAMAN ile birlikte ERASMUS PLUS Gençlik Değişimi projesi kapsamında 6 ayrı ülkeden ilçemizde bulunan ve Altınkum Plajımızda Eğirdir Belediyesi destekleriyle konaklayan öğrencileri ve Altınkum Palajında kamp kuran vatandaşları ziyaret etti.
Kamp alanındaki gösterileri ve farklı kültürlerin tanıtımında kısa süre yer alan Eğirdir Belediye Başkanımız Erhan SAVRAN ayrıca Altınkum Plajında konaklayan misafirlerimizi de ziyaret ederek bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Çoğunluğu Ülke ve şehir dışından gelen misafirlerin Altınkum Palajından ve hizmetlerden mutlu oldukları görüldü.