SAKİN ŞEHİR EĞİRDİR’DE DENİZCİLİK VE KAPOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

SAKİN ŞEHİR EĞİRDİR’DE DENİZCİLİK VE KAPOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

OPTMİSTÇİLER YAZ KURSLARININ STARTINI VERDİ

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK Limanda Gerçekleşen  Programa Katıldı.

Düzenlenen programa Eğirdir Kaymakamı Abdullah AKDAŞ, Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ARMUTOĞLU, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü V. Gönül ŞAHİN, Eğirdir Emniyet Müdürü İsmail KARASAKAL, Eğirdir Jandarma Komutanı Can Sercan ALTAY, davetliler, sporcular ve sporcu velileri katıldı.

Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref AĞARTAN yaptığı konuşmada; ‘Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Yelken Temsilciliği faaliyet programında yer alan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramı yelken yarışları sonuçlanmıştır.

Yarışmada dereceye giren yelkencilerin ödül töreni ve 2019 Yaz Yelken Okulu başlangıç günü açılışına hoş geldiniz .

Yaz Okulumuza 150 başvuru yapılmıştır. Ücretsiz ve iki ay devam edecek kurslarımızda çocuklarımıza yüzme, yelken, optimist konularında eğitim verilecektir.  Herkesin Denizcilik ve Kabotaj bayramını kutlarım.’ Dedi.

Yarışmalarda dereceye giren optimistçiler ise şu şekilde;

Büyük Erkeklerde Aybars Kaya birinciliği alırken, Yunus Emre Karagöz ikinci, Hamza Baş ise üçüncü oldu. Ödüllerini Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş’ın elinden aldı.

Küçük Erkeklerde ise Süreyya Oktar birinciliği alırken, Musaib Baş ikinci, Kağan Eryılmaz ise üçüncü oldu. Ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu takdim etti.

Büyük Kızlar kategorisinde Yaşar Nur BAL birinciliği ,  Zeliha Sevde Vural ikinciliği, Erva Metin ise üçüncü oldu. Ödüllerini Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK takdim etti.

Küçük Kızlar Kategorisinde Mine Ertap birinciliği elde ederken, ikinciliği Afra Öztekin, üçüncülüğü Fatma Durgut elde etti. Ödüllerini İlçe Emniyet Müdürü İsmail Karasakal takdim etti.  Tören Toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.