ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜDÜRÜ ABDULLAH BORCA EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK'Ü ZİYARET ETTİ.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜDÜRÜ ABDULLAH BORCA

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK'Ü ZİYARET ETTİ.

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK'ün dün önemli misafirleri vardı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah BORCA, İmar ve Planlama Şube Müdürü V. Murat ALACALI, Şehir Plancısı Yusuf ORHAN Eğirdir Belediyesini ziyaret ederek İlçemizde yapılacak kentsel dönüşüm ve koruma amaçlı imar planları hakkında Koruma Amaçlı İmar Planının onaylanması ve uygulanmasıyla ilgili fikir alışverişinde bulundular. Eğirdir ve Eğirdir Gölü Çevresi ile ilgili İmar ve Çevre Sorunları ele alındı.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK beraberinde Eğirdir Belediye Başkan Yardımcımız Erhan SAVRAN, İmar ve Şehircilik Müdür V. Gülay UYSAL, Harita Mühendisi Ebubekir GENÇ olduğu halde Isparta'dan gelen İl Müdürü Abdullah BORCA ve beraberindeki heyetle birlikte yaklaşık 3 saat süren ve Eğirdir'in geleceği için önemli bir istişare toplantısına imza attılar.