EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK ARITMA TESİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VELİ GÖK ARITMA TESİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

HAYALİNDEKİ PROJESİ İŞLİYOR.
KUŞAK TERFİ PROJESİ GERÇEKLEŞİRSE
ARITMA TESİSİNE GEREK KALMAYACAK

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK bugün Eğirdir Belediyesi arıtma tesislerinde incelemelerde bulundu. Beraberinde Fen İşleri Müdürümüz Hülya ERTAP, Çevre Mühendisimiz Pınar KESİKTAŞ olduğu halde arıtma tesisinin işleyişini yerinde gören Başkan GÖK, ‘Eğer Kuşak Terfi Projesi devreye girerse, bu arıtma tesisine de gerek kalmayacak, Senirkent, Yalvaç, Gelendost ve Eğirdir başta olmak üzere göl kenarından gelecek kuşak terfi kanalizasyon sistemi ile hem gölümüz kurtulacak, hem de büyük bir maliyetten kurtulmuş olacağız.

Eğirdir Belediyesi Arıtma Tesislerinin aralıksız çalıştığını ve arıtma işleminden sonra ortaya çıkan suyun değerlerinin istendiği gibi olduğunu gören Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, ‘Arıtma Tesislerine gelen vatandaşlar park ve bahçelere geldiğini hissedecek, Ekim aylarında özellikle Kızılçubuk Mahallemizi etkileyen kokunun kanalizasyondan kaynaklanmadığını yaptığı incelemelerle anlatan Başkan GÖK, yakın zamanda Boğazova Köy Muhtarları ve Kooperatif Başkanlarını arıtma tesislerine davet edeceğini ve buradaki işleyişin nasıl olduğunu çevreye zararı olmadığını yerinde göstereceğini söyledi.

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün incelemeleri sırasında oradan geçen Serpil Köyü Muhtarı Yaşar DEMİRBAŞ’a arıtma tesislerini gezdirdikten sonra bütün işlemler bittikten sonra ortaya çıkan suyun temizliğini yerinde gösterdi.

6 Personel ve 1 memurun görev yaptığı Eğirdir Belediyesine ait olan Arıtma tesislerinde faydalı bir inceleme gerçekleştiren Belediye Başkanımız Veli GÖK, arıtma tesisinin güzelleştirilmesi için talimat verdi.