IPARD II 6. ÇAĞRI İLANI TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

IPARD II 6. ÇAĞRI İLANI TANITIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

TKDK Isparta İl Koordinatörlüğü tarafından IPARD II 6. Çağrı İlanı tanıtım toplantısı 12 Haziran 2019 Çarşamba bugün Eğirdir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti.
Toplantıya Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, Eğirdir Tarım İlçe Müdür V. Süleyman CAN, İl Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman GÜLCÜ, Proje Yönetim Birim Amiri Cihan ŞAHARSLAN, Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat YALKIN, Eğirdir Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf ÖNGÜN, Eğirdir Şoförler Odası Başkanı Ahmet TAKIR ve çok sayıda çiftçi ve işadamı katıldı.
İl Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman GÜLCÜ katılımcılara teşekkür ederek sözü TKDK Uzmanı Ayşegül KARCI'ya bıraktı. Tanıtım toplantısında Başvurular nereye ve nasıl yapılır?, Genel Hususlar, Çiftlik Faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve iş geliştirme yatırımları kapsamında desteklenen sektörler nelerdir?, IPARD Programı sıralama Kriterleri neden önemlidir? ve her türlü ayrıntılı bilgi TKDK Uzmanı Ayşegül KARCI tarafından anlatıldı.
Ayrıca başvuru sahiplerinin soru veya sorunları ile ilgili 444 85 35 numaralı telefon ve daha ayrıntılı bilgi için www.tkdk.gov.tr adresinden bilgi alabilecekleri duyuruldu.