TOKİ DAİRE BAŞKANI Mustafa BAKIR Başkan Veli GÖK’ün Misafiriydi.

TOKİ DAİRE BAŞKANI Mustafa BAKIR Başkan Veli GÖK’ün Misafiriydi.
Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün bugün Ankara’dan misafirleri vardı. TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Daire Başkanı Mustafa BAKIR, Proje Uzmanı Caner SARICA, TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Daire Müteahhidi Hakan AÇIL ve aileleri bugün gün boyu Eğirdir’de Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün misafiri oldular.
Belediye Başkanımız Veli GÖK misafirlerini ilk olarak sabah Akpınar Kartal Seyir Terasında verdiği kahvaltı ile ağırladı. Daha sonra Yeşilada Mahallesinde Mahalle Muhtarı Şükriye KILINÇ’ında katılımı ile Ayestefenos Kilisesi başta olmak üzere Eğirdir Yeşilada’nın tarihi yerleri tanıtıldı.
TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Daire Başkanı Mustafa BAKIR ve beraberindeki misafirler daha sonra Eğirdir Merkez Hızırbey Camii ve Medreseyi dolaştılar. Eğirdir Cami Mahallesi çarşı içi mevkiinde kentsel dönüşüme ihtiyacı olan yapıları Belediye Başkanımız Veli GÖK TOKİ Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Daire Başkanı Mustafa BAKIR ve beraberindeki heyete yerinde göstererek incelemelerde bulunmalarının ardından Daire Başkanı Mustafa BAKIR, Başkan Veli GÖK’ü Ankara’ya davet etti. Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün misafirperverliğinden dolayı Eğirdir’den oldukça memnun ayrılan heyete Başkan Veli GÖK Eğirdir Elması ve Kiraz ikramında bulundu.