YEŞİLADA’LILAR TOPLANDI BAŞKAN VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR ETTİLER.

YEŞİLADA’LILAR TOPLANDI
BAŞKAN VELİ GÖK’E TEŞEKKÜR ETTİLER.
Eğirdir Yeşilada Turizm ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mustafa DAVRAS ve Yeşiladalılar her yıl Yeşilada kahvesinde geleneksel hale getirmeyi planladıkları istişare ve kaynaşma toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantıya Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK, Eğirdir Belediye Başkan Vekili Mehmet YAŞAR, Eğirdir Yelilada Turizm ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mustafa DAVRAS, İstanbul, Antalya, Ankara, ve Isparta gibi büyükşehirlerde yaşayan Yeşiladalılar ve çok sayıda Yeşilada halkı katıldı.
Yeşilada halkı Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e özellikle kaldırım ve asfalt yapılmasından dolayı çok teşekkür ederek, isteklerini dinledi. Başkan Veli GÖK’te İstanbul’da önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Belediye Başkanlığı seçimlerinde İstanbul’da yaşayan Yeşiladalı hemşehrilerimizde destek istedi.