Belediye Meclisi'nde 9 Ak Parti'li, 2 İyi Parti'li Üye görev alacak

Belediye Meclisi'nde 9 Ak Parti'li, 2 İyi Parti'li Üye görev alacak

31 Mart Yerel seçimleri sonucunda Eğirdir Belediye Başkanlık seçiminde farklı üstünlükle Belediye Başkanı seçilen Ak Parti Adayı Veli Gök'ün, belediye meclisinde görev yapacak meclis üyeleri de belli oldu.

Açıklanan sonuçlara göre; Eğirdir Belediye Meclisi'nde Ak Parti'den Kontenjan adayı Ahmet Bulucu yanısıra; Mehmet Yaşar, Müslahattin Yaman, M. Erhan Savran, Mehmet Eray Uslu, Hediye Özkan Zengin, Veli Güngör, Büşra Tatlıdil, Fatih Demiralay, İYİ Parti'den de Mustafa Tuncay ile Bilal Gürsel görev alacak.

Eğirdir Belediye Meclisi üyeliğine seçilen hemşehrilerimizi kutlar, başarılı çalışmalar dileriz.