Tarihi Tren Garı'nda güzel gelişmeler

Tarihi Tren Garı'nda güzel gelişmeler

Eğirdir Belediyesi tarafından Devlet Demir Yolları Bölge Müdürlüğü'nden kiralanan Eğirdir Tren Garı'nda güzel gelişmeler oluyor.

Tarihi Tren Garı'nda kiralanan binaların ve açık alanların restitüsyon, röleve ve peyzaj projeleri hazırlanması için konun uzmanları tarafından incelemelerde bulunuldu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İmar ve Şehircilik Müdürü mimar Gülay Uysal, Harita Mühendisi Ebubekir Genç, Peyzaj Mimarı Nazlı Koçak, Antalya'dan gelen mimarlarla birlikte Tarihi Eğirdir Tren Garı'nda binaları ve açık alanları inceledi.

Yapılan incelemeler sonrasında Projelerin bir anca çizilip hayata geçirileceği belirtildi.