Cumhuriyet Bayramı'na Özel Klasik Müzik Konseri

Cumhuriyet Bayramı'na Özel Klasik Müzik Konseri

Pelinnur Işıkcı ve Mehmet Sait Ortaç'ın konseri büyük beğeni kazandı

Eğirdir Doğa Kültür Sanat Derneği ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile Sakin Şehir Eğirdir'de Cumhuriyet Bayramına özel Klasik Müzik Konseri gerçekleştirildi. Konser 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 19.00'de yapıldı.

Pelinnur Işıkcı ve Mehmet Sait Ortaç'ın konseri Eğirdir Yeşilada'da bulunan Ayastafanos Kilisesi'nde gerçekleşti.

Konsere, Belediye Başkanı Ömer Şengöl başta olmak üzere çok sayıda müzik sever katıldı. Eğirdir Doğa Kültür Sanat Derneği tarafından ilçede kültürel ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Eğirdir'de Klasik Müzik Festivaline öncülük eden isimlerin kurduğu Eğirdir Doğa Kültür Sanat Derneği, Cumhuriyet Bayramı'nda Eğirdir Belediyesi işbirliği ile konser düzenledi. Halka açık ve ücretsiz olarak verilen konserde  Pelinnur Işıkcı ve Mehmet Sait Ortaç çeşitli 10 eserleri dinleyicilere sundu.