Eğirdir Veteranlar Manavgat Elit CUP şampiyonu oldu

Eğirdir Veteranlar Manavgat Elit CUP şampiyonu oldu

Veteranlar Manavgat Elit CUP turnuvasında Eğirdir Veteranlar şampiyonluk kupasıyla ilçeye döndü. Gölbelde LTD Şti'nin forma sponsorluğunda turnuvaya katılan Veteranlar Şampiyonluk kupasını her zaman her konuda destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e getirdi.

12 takımın katıldığı turnuva, Antalya'nın Side Star Resort Otel'de gerçekleştirildi.  Eğirdir Veteranlar çıktığı 7 maçın 6'sını kazanıp 1 maç da berabere kalarak turnuvanın şampiyonu oldu.  Eğirdir Veteranlar 25 kişilik kadrosuyla katıldığı Manavgat Elit CUP turnuvası şampiyonluk kupasını kazanarak soluğu Başkan Şengöl'ün yanında aldılar. Veteranlar, her zaman spora destek veren Eğirdir Vetaranlar takımının da yanında olup maddi manevi desteklerini esirgemeyen Başkan Şengöl'e teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Şengöl, yapılan turnuvada şampiyon olup Eğirdir'i en iyi şekilde temsil eden Veteran takımını tebrik ederek ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.