Cumhuriyet Bayramı'na Özel Klasik Müzik Konseri

Cumhuriyet Bayramı'na Özel Klasik Müzik Konseri

Eğirdir Doğa Kültür Sanat Derneği ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile Sakin Şehir Eğirdir'de Cumhuriyet Bayramına özel Klasik Müzik Konseri gerçekleştirilecek. Konser 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 19.00'de yapılacak.

Pelinnur Işıkcı ve Mehmet Sait Ortaç'ın vereceği ücretsiz konser Eğirdir Yeşilada'da bulunan Ayastafanos Kilisesi'nde gerçekleşecek.

Eğirdir Doğa Kültür Sanat Derneği tarafından ilçede kültürel ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Eğirdir'de Klasik Müzik Festivaline öncülük eden isimlerin kurduğu Eğirdir Doğa Kültür Sanat Derneği, Cumhuriyet Bayramı'da Eğirdir Belediyesi işbirliği ile konser düzenleyecek. Halka açık ve ücretsiz olarak verilecek konserde  Pelinnur Işıkcı ve Mehmet Sait Ortaç çeşitli eserleri dinleyicilere sunacaklar.

Programda sanatçılar, A. Scriabin prelüd no.9, K. Szymanowski prelüdler op.1 no 7-8, F. Chopin Ballade no.3, S. Koussevitzky 4 minyatürler, G. Bottessini Reverie Gavotte Tarantella gibi eserleri müzik severlerle buluşturacaklar.