Eğirdir Belediyespor Açılış maçında Tuğraspor'u Ağırlayacak

Eğirdir Belediyespor Açılış

maçında Tuğraspor'u Ağırlayacak

Isparta 1. Amatör futbol liginde mücadele eden Eğirdir Belediyespor, ligin açılış maçında haftasonu Isparta Tuğraspor'u ağırlayacak. Eğirdir İlçe stadında oynanacak olan karşılaşma saat: 14:002de başlayacak.

2018-2019 Futbol sezonunda Isparta 1. Amatör liginde mücaedele edecek olan Eğirdir Belediyespor, bu yıl mütevazi bir kadro kurarak, teknik sorumlu Mehmet Zorkol yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yıl kadrosunda çok fazla genç oyuncuyha yer veren kulüpte keyifler yerinde. Kadro'da ağırlıklı olarak Eğirdir'de ve Isparta'da Üniverste okuyan öğrenciler ve Eğirdirspor alt yapısından yetişen 5 futbolcu bulunuyor.

Eğirdir Belediyespor haftasonu oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Hedefleri doğrultusunda iyi maçlar çıkarmak isteyen takım, ilk maçından galibiyetle ayrılıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Kulüpten yapılan açıklamada 14 Ekim Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Isparta Tuğraspor maçına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" denildi.

Isparta 1. Amatör Futbol liginde haftanın maçları ise şu şekilde;

FİKSTÜR