Komutanlar'dan Başkan Şengöl'e ziyaret

Komutanlar'dan Başkan Şengöl'e ziyaret

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi yeni Komutanı ve eski Komutanı birlikte Başkan Şengöl'e ziyarette bulundular.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı iken Eğitim Doktrin Komutanlığı (EDOK)’na Kurmay Başkanı olarak atanan Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir veda ziyaretlerinde bulundu.

Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir, Bolu Komando Tugayı Komutanı iken Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına atanan Tuğgeneral Aydoğan Budakçı ile birlikte Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e veda ziyaretinde bulunan Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir ile yeni Komutan Tuğgeneral Aydoğan Budakçı uzun süre sohbet ederek ziyaret sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarından sonra Eğirdir'den ayrılacak olan Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir'in yerine Tuğgeneral Aydoğan Budakçı yeni görevlerine başlamış olacak.