Şengöl'den Kurban Bayramı Mesajı

Şengöl'den Kurban Bayramı Mesajı

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Kurban Bayramı münasebetiyle tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Ömer Şengöl mesajında, “Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşmak dileğiyle tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlar, saygılar sunarım” dedi

Ayrıca Şengöl mesajında, vatandaşlardan Kurban hizmetleri komisyonunca belirlenen kurban kesim yerleri dışında, park, cadde, sokak, meydan gibi umuma açık veya kurban kesimi için uygun olmayan yerlerde kurban kesimi yapılamamasını istedi. Tatilin uzun olması sebebiyle çöplerin saatinde atılması gerektiğini belirten Başkan Şengöl, "kötü kokunun önüne saatinde atılan çöpler ile geçebiliriz" dedi.