Balıkçının torunu sünnet olursa Sünnet Gezisi Balıkçı tekneleriyle olur

Balıkçının torunu sünnet olursa

Sünnet Gezisi Balıkçı tekneleriyle olur

Remziye ve Kerim Dündar'ın çocukları Eray ile Eren'in sünnet gezileri gölde yaklaşık 20 teknenin katıldığı konvoyla yapıldı.

Cittaslow (Sakin Şehir) Eğirdir'de, sünnet  gezisi, ne arabalarla ne de atlar üzerinde oldu. Sünnet çocukları ve misafirler Eğirdir Gölü'nde balıkçı ve gezi tekneleriyle konvoy yaptı.

Davulcu, zurnacı için özel kayık ayarlandı, gölde kayıklarla yapılan sünnet gezisi etraftakilerin meraklı bakışlarıyla yaklaşık bir saat sürdü.

Eğirdir Limanı'nda balonlarla süslendikten sonra göle çıkan tekneler Gölün Lodos tarafında gezilerini gerçekleştirdi. Sünnet çocuklarının neşesi yerindeydi. Kayıklı sünnet gezisi sonrası sünnet pastası kesilerek liman içinde misafirlere kokteyl verildi.

Düğün sahibi Remziye Dündar, Tunceli'de yaşadıklarını, düğün için Isparta'ya geldiklerini belirtti. Aslen Eğirdirli bir balıkçının kızı olan Remziye Dündar, "memleketim Eğirdir'de doğup büyüdüğüm Eğirdir Gölünde çocuklarımızın sünnet gezisini yaptık. Balo ve sünnet yemeğimizi de eşimin memleketi Gelendost Bağıllı köyünde yapacağız" dedi. Remziye Dündar, gölde yapılan konvoya katılan misafirlere ve teknecilere teşekkür etti.