Yeni Sanayi Dükkanlarının Su Hattı Tamamlandı Çiçekli Kaya'da Kanalizasyon Çalışmaları Başladı

Yeni sanayi dükkanlarının alt yapısının ardından su hattı da tamamlandı.Başkan Şengöl ayrıca Çiçekli kaya mevkisinin de kanalizasyon çalışmalarına başlanıldığını bildirildi.

Eğirdir'de yeni kurulan sanayi dükkanlarının geçtiğimiz ay başlatılan çalışmalar sonucunda Kanalizasyon hattı tamamlandı ve içme suyu hatları da döşenmeye başladı.

Eğirdir Sanayisinde yeni yapılan dükkanların alt yapı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Fen ve İmar İşleri ekiplerinin çalışmaları neticesinde kanalizasyon çalışmaları sona eren dükkanların bu hafta içerisinde yapılan çalışmalar sonucunda  içme suyu hatları da tamamlanarak alt yapı sorunu çözüme kavuşturuldu.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Sanayi Mahallemizde yeni yapılan sanayi dükkanlarımızın alt yapı sorununa neşteri vurduk. Kanalizasyon hatlarını geçtiğimiz hafta tamamladık. Bu hafta içerisinde de söz verdiğimiz gibi içme suyu hatlarını tamamladık. Böylece yeni sanayi dükkanlarının alt yapı sorunu da ortadan kaldırmış olduk. Aynı zamanda ilçemizde çiçekli kaya diye bilinen bölgemizde de kanalizasyon çalışmalarına başladık, önümüzdeki günlerde de buranın kanalizasyon çalışmalarının tamamlayacağız. Eğirdirimize, halkımıza, sanayi esnafımıza ve dükkan sahiplerine hayırlı olsun" dedi.