Su Yangını" Kitabı Okuyucusu İle Buluştu

Su Yangını"  Kitabı Okuyucusu İle Buluştu

Eğirdirli hemşerimiz Hatice Oya Kuzgun'un yedinci kitabı "Su Yangını - Eğirdir Öyküleri" kitabı okuyucusuyla buluştu. Kitabın imza töreni cumartesi günü  Yeşilada'da bulunan Ayastefanos Kilisesinde yapıldı. İmza töreninde yoğun ilgi gören kitapda Eğirdir'den öyküler bulunuyor.

1994 yılında "Güllük'te Akşam" öykü kitabıyla hayatına "Merhaba" diyen Eğirdirli hemşerimiz Hatice Oya Kuzgun'un yedinci kitabı  "Su Yangını - Eğirdir Öyküleri" kitabı  okuyucusuyla buluştu. Eğirdir Belediyesi'nin katkıları ile Gölbelde Limited şirketi tarafından basımı tamamlanan kitabın satışını ise Cittaslow market üstlendi.

Eğirdir Belediyesi'nin Kültür Yayınları arasında çıkan 94 sayfalık "Su Yangını - Eğirdir Öyküleri" isimli kitapta, Hatice Oya Kuzgun'un usta kaleminden, bir solukta okuyacağınız öyküler yer alıyor.