Yeni sanayi dükkanlarının alt yapı çalışmaları devam ediyor

Yeni sanayi dükkanlarının alt yapı çalışmaları devam ediyor

Eğirdir'de yeni kurulan sanayi dükkanlarının alt yapı çalışmaları hızla sürüyor. Kanalizasyon çalışmaları tamamlanmak üzere olan yeni sanayi dükkanlarının içme suyu hatları da önümüzdeki hafta tamamlanacak.

Eğirdir Sanayisinde yeni yapılan dükkanların alt yapı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Fen ve İmar İşleri ekiplerinin çalışmaları neticesinde kanalizasyon çalışmaları son aşamaya geldi. Önümüzdeki hafta da içme suyu hatları çekilecek olan sanayi dükkanlarının alt yapı sorunu da çözülmüş olacak.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Sanayi alanımızda yeni yapılan sanayi dükkanlarımızın alt yapı sorununa neşter vurduk. Kanalizasyon hatları tamamlanmak üzere. Bu hafta kanalizasyon çalışmaları tamamlanacak. Önümüzdeki hafta da içme suyu hatları çekilecek. Böylece yeni sanayi dükkanlarının alt yapı sorunu ortadan kalkacak. Eğirdirimize, halkımıza, sanayi esnafımıza ve dükkan sahiplerine hayırlı olsun" dedi.