Motosiklet tutkunları Eğirdir'de buluşuyor

Motosiklet tutkunları Eğirdir'de buluşuyor

Motosiklet sevdalıları sakin şehir'de buluşuyor. Eğirdir Motosiklet Festivali 12-15 Temmuz 2018 tarihlerinde Eğirdir Canada'da gerçekleşecek. Motosiklet tutkunları ve Eğirdir aşıkları şimdiden ilçeye gelmeye başladı.

3. Uluslararası Eğirdir Motosiklet Festivali 12-15 Temmuz 2018 tarihinde Eğirdir Canada'da gerçekleşecek.

Eğirdir Belediyesi ve Isparta Kulüpler Birliği işbirliği ile bu yıl 3.sü düzenlenecek olan 3. Uluslararası Eğirdir Motosiklet Festivali 12-15 Temmuz 2018 tarihinde sakin şehir Eğirdir'de gerçekleşecek. Festivale bu yıl daha yoğun bir katılım beklenirken, festival süresince de Can Ada'da halk konserleri düzenlenecek.

Festivalde DİP ve Yalnış Bilgi grupları sahne alarak konser verecekler

3. Uluslararası Eğirdir Motosiklet Festivali Programı

12 Temmuz 2018 Perşembe

Festival alanında kayıt,çadırları kurma,yüzme,yeme-içme ve serbest zaman