Belediye personeline bağımlılıkla mücadele eğitimi

Belediye personeline bağımlılıkla mücadele eğitimi

Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Uluborlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Psikolog Esra Kayacan, Eğirdir Belediyesi personeline "Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi verdi.

Uluborlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Psikolog Esra Kayacan, Eğirdir Belediyesi toplantı salonunda belediye personeline verdiği eğitimde madde bağımlılığının zararları, madde bağımlılığının etkileri, madde bağımlılığından korunma yolları gibi konularda bilgi verdi.

Eğirdir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Semra Güngörmez ve çok sayıda belediye personelinin katıldığı eğitim yaklaşık 1 saat sürdü. Eğitim sonrasında sorulara cevap veren Uluborlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Psikolog Esra Kayacan, eğitime katılanlara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.