Koruma ve Bakım Altındaki çocukları Eğirdir'de doyasıya vakit geçirdi

Koruma ve Bakım Altındaki çocukları Eğirdir'de doyasıya vakit geçirdi

Aile ve Sosyal Politikalar Kırıkkale İl Müdürlüğü bünyesinde Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğünde koruma ve bakım altında bulunan 11-18 yaşlarındaki çocuklar Eğirdir'e gelerek 5 gün doyasıya vakit geçirdiler.

Psiko ve sosyal destek programlarına katkı sağlamak, tarvmatik yaşantılarını azaltmak ve sosyal faaliyette bulunmalarını sağlamak adına Eğirdir'e gelen Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan 11-18 yaşlarındaki çocuklar, Aksu Zindan Mağarası, Sütçüler Yazılı Kanyon, Keçiborlu Kuyucak Köyü Lavanta Bahçelerini gezme imkanı buldular. Eğirdir Altınkum Plajında göle girme fırsatı bulunan çocuklar Eğirdir'i gölünden kalesine, adasından plajına doyasıya yaşadı.

Konaklamaları Eğirdir Belediyesi tarafından karşılanan çocuklar, ilçeden ayrılmadan önce Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü  makamında ziyaret ettiler. Belediye tarafından konaklama, gezi ve misafirperverlikten dolayı memnuniyetlerini bizzat Başkan Şengöl'e ileten çocuklar Eğirdir'i hiç unutmayacaklarını ifade ettiler.

Çocukların başlarında görevli 2 personel 1 şoför ve sevgi anneleri derneğinden 3 üyenin de bulunduğu heyet Başkan Şengöl ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra ilçeden ayrıldılar.