Cittaslow Türkiye Festivali 29 Haziran'da Göynük'te yapılacak

Cittaslow Türkiye Festivali

29 Haziran'da Göynük'te yapılacak

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Cittaslow Türkiye Festivaline Bolu'nun Göynük İlçesi ev sahipliği yapacak. Ülkemizde Cittaslow kentlerinin stand açacağı ve bir araya geleceği festivalde Türkiye'nin 12. Sakin Şehri Eğirdir'de bu festivaldeki yerini alacak.

Festival için Göynük'e giden Eğirdir Belediyesi yetkilileri 3 gün boyunca diğer Cittaslow ilçelerine ve göynük halkına Eğirdir'imizin yerel ürünlerini, Elma mamullerini, Elma Cipsini, gölünü ve güzelliğini tanıtacak.  Festival'de ayrıca Cittaslow Belediye Başkanları ve temsilcilerinin  katılımı ile Tatlı yarışması, Halk Oyunları gösterileri, Sakin Kentlerin Mutfakları, Çeşitli Konserler, bisiklet turları ve fotoğraf sergisi de yer alacak.