Miniklerden Başkan Şengöl'e 23 Nisan Ziyareti

Miniklerden Başkan Şengöl'e

23 Nisan Ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Mustafa Çetinkaya İlkokulu öğrencileri ilçemiz belediye başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret etti.

Devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları Eğirdir’de başladı. Bu çerçevede Eğirdir Mustafa Çetinkaya İlkokulu öğrencileri ;Ahmet Said Kartal, Hüseyin Şenol,Zeynep Rana Durmaz,Doruk Gültekin  temsili olarak ilçemiz belediye başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Okul Müdürü Mustafa Kemal ATA, ve sınıf öğretmenleri Betül Kartal ve Hülya Cebeci hazır bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette başkan Şengöl,  öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandırdı. Şengöl İlçemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Çocuklarımız için her yıl çeşitli aktiviteler yapıyoruz. Bu aktivitelerin dışında Çevreci Çocuk yetiştirmek için harekete geçtik ve çocuklarımız için, Çevreci Çocuk adlı eğitim paketi hazırladık. Bunları 23 Nisan öncesinde okullarımızda dağıtarak daha bilinçli gençler, çocuklar yetiştirme çabasındayız. Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederim" dedi.

Başkan Şengöl daha sonra geleneği bozmayarak çocuklarla selfi ve fotoğraf çekimi yaptı. Hediyelerini ise okullarına özel olarak göndereceğini dile getirdi.