Turizm Danışma Bürosundan Yeni Turizm Sezonuna Merhaba Kokteyli

Turizm Danışma Bürosundan

Yeni Turizm Sezonuna Merhaba Kokteyli

Turizm Haftası' münasebetiyle Eğirdir'de kutlamalar tüm hızıyla devam ediyor.  Bu kapsamda Eğirdir Turizm Danışma Bürosu tarafından Turizm haftası kokteyli düzenlenerek yeni turizm sezonuna merhaba denildi.

Eğirdir Turizm danışma Bürosunda düzenlenen programa  Eğirdir Kaymakamlığı adına Yazı işleri Müdürü Mahmut Oruç, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, Daire Müdürleri, Siyasiler, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Turizm ve Otelcilik yüksek okulu ve Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra ilçede faaliyet gösteren Turizmciler katıldı.

Düzenlenen Programda Turizm Danışma Bürosu Müdürü Sedat Güngör yaptığı konuşmasında" Turizm haftası, turizm konusunda toplumdaki farkındalığı artırmak, İlçenin turizm potansiyelini geliştirmek ve halkın etkin katılımını sağlamak amacıyla gerçekleştirilmektedir.  Bu anlamda sahip olduğumuz değerlerle, Ülkemizin önemli bir destinasyonu ve Alternatif Turizm cenneti olan sakin şehrimiz Eğirdir'i tanıtmak ve tüm dünyaya duyurmak ve turizm pastasındaki payını artırmak hepimizin temel hedefidir.  Bu yıl içerisinde ilçemizde Turizm etkinlikleri kapsamında  Dağcılık Şenliği, Eğirdir Motosiklet festivali, Eğirdir Triatlonu Türkiye Şampiyonası yarışları, Briç Festivali ve Klasik müzik festivali yapılacaktır. İlçemiz Bu etkinliklere  8 Otel, 12 pansiyon, 660 yatak ve 18 Restorant ile yeni sezona hazırdır. Yeni sezonun Ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim. Başta Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim dedi.  Konuşmaların ardından Kokteyl ve ikram bölümüne geçildi.