Eğirdir BelediyesiCity Expo'da

Eğirdir BelediyesiCity Expo'da

Antalya City Expo- Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda, Eğirdir, Güneykent ve Büyükkabaca Belediyeleri tanıtıldı. Belediyelerin standına ilgi büyüktü.

ÜÇ BELEDİYE FUARDA

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Antalya City Expo- Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda Isparta belediyelerinin rüzgarı esti. Eğirdir, Güneykent ve Büyükkabaca belediyeleri bu yılki fuarda yer alarak yöresel ürünleri tanıtma fırsatı buldu. Standlara ilgi yoğun oldu.

Eğirdir Belediyesi, ilçedeki ürünleri ve belediyecilik faaliyetlerinin tanıtılması noktasında 8. Antalya City Expo- Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’n katıldı. Eğirdir elması, elma cipsi, elma reçeli ve birçok ürün tanıtıldı. Eğirdir standı davetliler tarafından yoğun ilgi gördü.  Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün de bulunduğu standı, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ziyaret etti.

EĞİRDİRİMİZİ TANITTIK

Ziyaret sonrası Başkan Şengöl, davetlilere ürünler hakkında bilgi verdi. Gerçekleştirilen fuar hakkında açıklamalarda bulunan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “8. Antalya City Expo- Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda Eğirdir’imizi tanıtıyoruz. İlçemizde yetişen ürünler ve bu ürünlerden yapılan gıdaları davetlilerle buluşturuyoruz. Standımıza yoğun bir ilgi var. Herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

GÜNEYKENT O FUARDA YERİNİ ALDI

Antalya 8. Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında  Güneykent de tanıtıldı. Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, “ Açtığımız stantla Gülü ve Güneykentimizi tanıtmaya devam ediyoruz. 28-30 Mart tarihleri arası gerçekleştirilecek fuara ve standımıza herkesi davet ediyoruz. Fuarın organizasyonu gerçekleştiren Akdeniz Belediyeler Birliğine ve Başkanı Hakan Tütüncü ye, fuar firmamız Piramit ve Tolga Beye ( ücretsiz stant için) kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Gülkentini ziyarette bulunan tüm belediye başkanlarımıza ve fuar katılımcılarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sosyal Medyanın güçlü valisi Antalya Valimiz Münir Beye ayrıca teşekkür ediyorum. Bu arada; 3 yıldır Ispartamızı temsilen fuar komitesi üyesi olmaktan büyük onur duyduğumu belirtirim” dedi.

PAT PAT VE ELMA TANITILDI

Büyükkabaca Belediyesi de fuarda stant açtı.  Açınla standta elma ve yörenin tarım aracı pat patı tanıttıklarını kaydeden Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin,  “Standımızda bu yıl beldemizin  kutsal elmasını ve yöremizin tarım aracı pat patı tanıtma fırsatı bulduk. Standımıza çok sayıda ziyaretçi ziyaret etti. İlgilerinden ötürü herkese teşekkür ediyorum. Bizim için başarıl bir fuar organizasyonuydu” dedi.