TÜRKİYE'NİN BATISINDAN DOĞUSUNA BAYRAK JESTİ

TÜRKİYE'NİN BATISINDAN DOĞUSUNA BAYRAK JESTİ

EĞİRDİR'DEN BİRECİK'E BAYRAK

Kahraman askerlerimize destek amacıyla okulları Ay Yıldızlı Türk Bayraklarıyla donatmak Projesi kapsamında Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü'nün internet üzerinden duyurduğu okullarının bayrak ihtiyacına Türkiye'nin sakin şehirlerinden Isparta'nın güzide ilçesi Eğirdir'den cevap geldi.

Eğirdir Belediyesi okulla iletişime geçerek okuldaki öğrenci sayısı kadar bayrak göndererek büyük bir jest yaptı.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Bizim şerefle göndereceğimiz en güzel ve en büyük hediye bayraktır. İnternet üzerinden bize bu talebini ileten okulumuza bayrak göndermekten gurur duyuyoruz" dedi.

Bayraklar okula ulaştırılmak üzere kargoya verildi.