Şampiyondan Başkan Şengöl'e Teşekkür Ziyareti

Şampiyondan Başkan Şengöl'e Teşekkür Ziyareti

Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Şampiyonasında ilimiz ve ilçemiz adına yarışarak altın madalya kazanan Sümeyra Çetintürk, Eğirdir Belediyue Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Eğirdir Belediyespor Sporcusu Sümeyra Çetintürk, 5'ncisi İstanbul'da yapılan Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Şampiyonasında Poomse dalında 30 yaş üstü pair kategorisinde altın madalya kazandı.  30 ülke, 1500 sporcunun katıldığı Şampiyonada ilimiz ve ilçemizi başarıyla temsil eden Sümeyra Çetintürk belediye başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Şengöl ziyarette, Sporcuyu kutlarken, Isparta'da spor konusunda en çok desteği veren bir belediye başkanı olarak bu başarıdan dolayı çok mutlu olduk. Bizi istedikleri kadar eleştirsinler ama biz spora sevdalıyız. Sümeyra kardeşimizi gönülden tebrik ederim. İnşallah bu başarı örnek teşkil eder" dedi.