BAŞKAN YENİ YIL MESAJI

Değerli Hemşehrilerim,

Yaşanabilir bir Eğirdir  adına verdiğimiz mücadelenin bir dönemini daha geride bırakıyoruz ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisindeyiz. Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlarla çalışmaya, Eğirdir'e hizmet etmeye devam edeceğiz.

Yepyeni bir yeni bir yıla girmenin coşkusuyla geride bıraktığımız 2017 yılı içerisinde İlçemizin tanıtımının yanı sıra  yaşam seviyesini yükseltmek amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı ve şeffaf bir anlayış sergiledik. Yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen "İşimiz Eğirdir, Gücümüz Eğirdir Sloganı" ile koruduğumuz umutlar ve güçlenen hayallerimizle, 2018 yılının başta İlçemiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barışın, huzurun ve sorunsuz yarınların müjdecisi olması dileklerimle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, bu vesileyle tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.

ÖMER ŞENGÖL

EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI