Triatlon Federasyonu'ndan Eğirdir'e teşekkür

Triatlon Federasyonu'ndan Eğirdir'e teşekkür

Eğirdir Triatlonuna bir teşekkür daha geldi. Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik, Eğirdir belediyesine özel teşekkür yazısı gönderdi.

Konumuyla triatlon sporuna en elverişleri yerler arasında gösterilen Eğirdir Triatlonu, yapılan yarışlarla da adından sıkça söz ettiriyor. Sporcuların Eğirdir'e hayranlığının yanı sıra Federasyon nezdinden de Eğirdir'in ayrı bir yeri olduğu vurgulanmıştı.

Son olarak, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik, 9-10 Eylül 2017 tarihlerinde Eğirdir Triatlonu Türkiye Final yarışlarında Eğirdir Belediyesi'nin büyük yardım ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e teşekkür yazısı gönderdi.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik gönderdiği yazı şöyle, "9-10 Eylül 2017 tarihlerinde Eğirdir'de yapılan Eğirdir Triatlonu Final yarışlarında belediyeniz ve personelinizin büyük yardımları ve desteklerinden dolayı Türkiye Triatlon Federasyonu adına şahsınız nezdinde tüm Eğirdir Belediye personeline teşekkür eder, işbirliğimizin gelecek yıllarda da devam etmesini dilerim."