Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyeleri Sakin Şehir Eğirdir'de

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyeleri Sakin Şehir Eğirdir'de

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyeleri, Eylül ayı toplantısını Cittaslow ünvanı olan Sakin Şehir Eğirdir'de gerçekleştirdi.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçe Kaymakamı Abdullah Akdaş'ın da katılımıyla Kurulu üyelerini Rüyapark'ta ağırladı. Öğle yemeğini Rüyapark'ta yiyen Kurul üyeleri Eğirdir'e hayranlıklarını belirtirlerken, Rüyapark'ı da çok beğendiklerini ifade ettiler. Kurul üyeleri Eğirdir Keyhüsrev Kervansarayı'nda da incelemelerde bulunarak Başkan Şengöl ile istişare ettiler.

Kurul üyeleri Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.