Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Ufuk Bozkurt Eğirdir'de

Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Ufuk Bozkurt Eğirdir'de

Isparta Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Ufuk Bozkurt, Eğirdir'e gelerek Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Şengöl, Isparta Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Ufuk Bozkurt'a ziyaret anısına kristal elma hediye etti.

Isparta Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Ufuk Bozkurt'a, Eğirdir Askerlik Şube Başkan Vekili Personel Asteğmen Serhat İlhan eşlik etti.

Isparta Asker Alma Bölge Başkanı Personel Albay Ufuk Bozkurt, Başkan Şengöl ile ziyaret anısına fotoğraf çekildikten sonra belediyeden ayrıldı.