Sakin Şehir hafta sonu, Klasik Müzikle bir başka güzel

Sakin Şehir hafta sonu, Klasik Müzikle bir başka güzel

Eğirdir Klasik Müzik Festivali kapsamında her hafta sonu düzenlenen konserler devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Eğirdir Yeşilada'da bulunan kilisede yapılan konserde, kursiyerler ve öğreticiler sergiledikleri performansla izleyicileri büyülediler.

3. Eğirdir Klasik Müzik Festivali kapsamında her hafta sonu Aya Stefanos Kilisesi'nde düzenlenen konser hafta sonu da devam etti.  Cumartesi günü 19.00 Aya Stefanos Kilisesi eğitmen öğrenciler ve kursiyerler konserine halkın katılımı oldukça yoğun olurken, kursiyerlerin azimlileri çaldıkları eserlerle göze çarptı.

Konserde sahne alan isimler ve çaldıkları eserler şöyle, " Refik Salih, Le Petit noir ve More sakol Pie, Canset Özge Can Mehmet Demirbaş ve Gizem Algın, birlikte Game Of Threnes, Karayip Korsanları ve Harry Perter, Ayşenaz Kurt Sarı Mendil, Ekin Altundaş, Ecem Hoban, Beren Savaş Knockin On Hoeven's Door, Eylül Selamet, Canset Özge Can Diabelli Sonatim, Azra Kurt, Erkan Özce, Hasretinle Yandı Gönlüm, Gizem Yılgın, Zeynep Kökten  Faure Elegie, Rabia Özekin, Ecem Hoban, Baran Savaş, Yokluğunda, Gülay Ertoz Frederic Chapin, Eylül Oğul Veethoven 9. senfoni, Ekin Özcan, Erkan Özel, Mehmet Demirbaş, Güzel Yılgın, Pioazolla Libertango"

Klasik Müzik Festivali Kapsamında 29 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00'da Eğirdir Yeşilada'da bulunan Kilise'de, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası keman sanatçısı Nevzat Kalander,  "Beğendiğim Yerde Çalarım" projesiyle dinleyicilerin karşısında çıkacak.