Anadolu Nefesli Beşlisi Nefesleri Kesti

Anadolu Nefesli Beşlisi

Nefesleri Kesti

Eğirdir 3. Klasik Müzik Festivali etkinlikleri kapsamında hafta sonu Eğirdir belediyesinin davetlisi olarak Eğirdir'e gelen Anadolu Nefesli Beşlisi'nin Ayastefanos Kilisesinde verdiği konser nefesleri kesti.

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Klasik Müzik Festivali etkinlikleri kapsamında Flüt Sanatçısı Cem Önertürk, Obua Sanatçısı Ufuk Soygürbüz, Klarnet Sanatçısı Kıvanç Fındıklı, Fagot Sanatçısı Ozan Evruk, Korno Sanatçısı Hüseyin Uçar'dan oluşan Anadolu Nefesli beşlisi müzik gurubu Ayastefanos kilisesin de dinleyicileri ile buluştu.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ünda katıldığı programda Anadolu Nefesli Beşlisi Avrupalı ustaların ışıltılı eserlerinin yanı sıra kendi toprağımızdan da çok önemli, çok duygulu eserlerden oluşan parçaları ile dinleyenleri mest ederken, Dinleyiciler zaman zaman beşliye eşlik etmekten de geri kalmadı. Konser sonunda dinleyiciler grubu ayakta alkışladı.  Eğirdir Belediyesi tarafından program sonunda ekibe teşekkür plaketi takdim edildi.