Vakıfbank Müdürleri'nden Başkan Şengöl'e ziyaret

Vakıfbank Müdürleri'nden Başkan Şengöl'e ziyaret

Isparta'ya atanan Vakıfbank Eğirdir Şube Müdürü Gökçe'den Başkan Şengöl'e veda ziyareti. Vakıfbank Eğirdir Şube Müdürü Bayram Gökçe, Isparta’ya atandı, yerine Gülkent Şube'den Mustafa Arpacı geldi.

Yaklaşık üç yıldır Vakıfbank Eğirdir Şubesi Müdürü olarak görev yapan Bayram Gökçe, Vakıfbank Isparta Merkez Şube Müdürü olarak atandı.

Müdür Bayram Gökçe’nin tayini ile boşalan Vakıfbank Eğirdir Şube Müdürlüğü görevine de, Vakıfbank Isparta Gülkent Şube Müdürü Mustafa Arpacı tayin edildi. Eski ve Yeni Müdür birlikte Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü ziyaret ettiler.

Başkan Şengöl, ziyarette her iki müdüre de yeni görevlerinde başarılar diledi.