Eğirdir Motosiklet Festivali başladı

Eğirdir Motosiklet Festivali başladı

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan  Uluslararası Motorsiklet Festivali motosiklet tutkunlarının Eğirdir'e gelmesiyle başladı.

Eğirdir Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Platformu işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenecek olarak Eğirdir 2.Uluslararası Motosiklet Festivali için motorcular Sakin Şehir Eğirdir'e akın ediyor.

Festival kapsamında motorcular, Eğirdir'in önemli merkezlerine ziyaretlerde bulunacaklar, Aksu Zindan Mağarasına sürüş gerçekleştirecek. Ayrıca, Isparta Enduro Kulübü sporcuları, kros motorlarla şov yapacak.

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan  Motorsiklet Festivali'nde Enduro Moto Kros şov düzenlenecek. Isparta Enduro Kulübü ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan extreme parkurlarda enduro gösterileri yapılacak.

8 Temmuz 2017 saat 15.00'da Hızırbey Camii avlusundan başlayacak ve Kemerli Minare altından geçecek olan motorcular, Eğirdir Kalesi'ne çıkacaklar ve burada kısa bir gösteri yapacaklar. Daha sonra Eğirdir Canada sahil kenarında gösterileri devam edecek olan motorcular, tarihi ana tanıklık edecek olan izleyenlere unutulmaz bir an yaşatacaklar.

Ayrıca Eğirdir Belediyesi ve Isparta Fotoğrafçılık Derneği (ISFODER) işbirliği ile festival boyunca en iyi resim yarışması yapılacak olup, dereceye giren fotoğraf sevdalılarını sürpriz hediyeler bekliyor.

07 Temmuz 2017 Cuma

15.00-17.00-Zindan Mağarası Sürüşü