Eğirdir Belediyesine ait 3 Adet Taşınmazın Kiralama İhalesi Yapıldı

Eğirdir Belediyesine ait 3 Adet Taşınmazın Kiralama İhalesi Yapıldı

Mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait olan 2 adet İşyeri ve büfe yeri kiralama ihalesi 04.07.2017 tarihinde Eğirdir Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapıldı.

Encümen üyelerinin huzurunda saat: 14.00'te yapılan ihale de Mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait Cami Mahallesi Sivişler sokak C.blok İşhanın da bulunan 9,50 m2 İşyeri 1 yıllık kira muhammen bedeli 4 Bin TL'den Cemal Özdilekler 10 Yıllığına kiraladı.

Mülkiyeti belediyemize ait Kubbeli Mahallesi Mehmet Yiğitbaşı Caddesi No:2/b adresinde bulunan 13m2 Büfe yeri yıllık kira muhammen bedeli 21 bin 200 TL  Hasan Yamankaya kiraladı.

Bir diğer ihale olan Mülkiyeti belediyemize ait İstasyon Mahallesi İstasyon Caddesi No:14/21 nolu adreste bulunan 315,73 m2 işyeri yıllık kira muhammen bedeli 29 Bin TL ye Bekir Özcan 10 yıllığına kiralamış oldu.