SDÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümünde Başkan Şengöl'e Ziyaret

SDÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümünde Başkan Şengöl'e Ziyaret

Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümü Yar. Doç. Dr Canan Kuş ŞAHİN, Araştırma Görevlisi Anıl EVCİ ve  Büşra EZENCİ, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL'ü makamında ziyaret ederek ilçemizde kazandırılan Cittaslow ( Sakin Şehir) projesi hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyarette heyet, Eğirdir'in Cittaslow kenti olmasından duydukları mutluluğu başkan Şengöl'e ileterek, bu konuda Eğirdir bazında akademik bir araştırma yapacaklarını ve başkan Şengöl'den süreç ve işleyiş hakkında bilgiler almak istediklerini dile getirdiler.

Başkan Şengöl ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, peyzajı seven bir insan olarak, sizleri burada ağırlamaktan gurur duydum. Cittaslow konusunda yapılacak olan araştırmalarınızda ve akademik çalışmalarınızda sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız" dedi. Ayrıca başkan Şengöl ziyarette Eğirdir'in Cittaslow olma yolundaki çalışmalarından ve sisteminden bahsetti.